SMS szövegek

Karácsonyi SMS szövegek

Eljött hát a karácsony, ragyoknak a fények, szívből-szívbe száll ilyenkor mindenhol az ének, az én szívem érted dobban, ezért írok neked, ének ugyan nincsen, de jött SMS-ed!
Hull a hó az angyaloktól, csillog-villog minden, karácsonyi forgatagban egy csepp időm sincsen, remélem, hogy karácsonyod boldogságban töltöd, szíved meleg, értünk dobban, nem csak pénzed költöd.
Karácsonyi örömünnep csóközönt szór neked, a sok pusztól nem is látsz, csak forgatod a fejed, jól gondoltad, bizony, tőlem kaptad mindet, karácsonyi szívemben őrizlek mint kincset.
Karácsonyra kedves barát, neked azt kívánom, hogy ma este minden vágyad valóra váljon. Ha valami mégis kimaradna sajna, holnap megkapod majd, díszpapírba csavarva.
Biztos sokan küldtek már köszöntőket neked, most én is elfoglalom egy SMS-helyed: kívánok neked sok-sok boldogságot, s hogy szemedben sokáig lássam még a lángot!
Az oldalon található szövegek SMS-ben, illetve e-mailben történő továbbküldés céljából szabadon felhasználhatóak, minden más felhasználással kapcsolatban a felhasználási feltételekben található információk szerint kell eljárni.