SMS szövegek

Szerelmes SMS szövegek

Együtt dobban szívünk, együtt ragyog lelkünk, örömmel tölt el, hogy egymásra leltünk! Ugye a gondolataink is együtt járnak? Ha igen, már rohansz is hozzám, mert várlak!
Bizalom nélkül sosem leszel boldog, a bizalmad pedig a szívedben hordod, nyisd ki a szíved és mutasd meg nekem, a boldogságomat hátha ott lelem!
Van egy szív, mi érted dobog, jól gondold meg, ha kukába dobod, lehet hogy kihül, és többé nem vár, hiába bánod meg utólag már...
Eljöttem hozzád, testemben robbanás, szeretettel tölt el minden szívdobbanás, azt hiszem, dobban nálad is valami, ideje lenne szerelmet vallani!
Kopp-kopp, ki kopog? Dobb-dobb, a szív dobog! Nyisd ki az ajtót, engedd be! Szeretetet hozott a lelkedbe.
Oly jó lenne az égben szállni, szobádhoz repülni, s kezeim kitárni, átölelni téged, magamhoz préselve, elrepülni együtt a menny-ízű éterbe!
Néha tiszta az ég, és süt a nap, de nem tudni honnan, könny fakad, s mintha eső esne, csorog az égből, egy angyal száll felém a puszta légből, és halkan dúdolom titkos dalom: te vagy, te vagy az angyalom!
Van, mikor a nap is hiába süt, van, mikor a csók is fájóan üt, van, mikor itt vagy, de mégis hiányzol, van, mikor a szívem szeret, de gyászol. Maradjunk, menjünk, melyik a jó? Többet mond egy ölelés, mint ezernyi szó.
Az első csókodat sosem fogom feledni, és örökké fogom a régi éned szeretni, ha megváltozol is, ő az emlékemben él, és sosem jön szívemre többé rusnya tél!
Ha éreznéd szívem dobbanását, ha hallanád agyam halk suttogását, vagy ha látnád csillogni szememet, tudnád, mi az a szeretet.
Az oldalon található szövegek SMS-ben, illetve e-mailben történő továbbküldés céljából szabadon felhasználhatóak, minden más felhasználással kapcsolatban a felhasználási feltételekben található információk szerint kell eljárni.